• = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

Förrätter

  • 1.Masala Papadom 37:-

    Krispigt linsbröd täckt med tomat, koriander och lökröra. Serveras med myntasås.

  • 2.Veg Samosas / Lamb Samosas 57:-/ 62:-

    Små piroger med vegetarisk eller lammfärsfyllning. Serveras med chutney.

  • 5.Papadom 22:-

    Krispigt linsbröd. Serveras med myntasås.

Vegetariskt

  • 16.Subgi Thali 119:-

    Kockens val av vegetarisk gryta. Serveras med dahl och raita.

  • 17.Palak Paneer 107:-

    Hemlagad färskost tillagad med stuvad spenat, paprika, ingefära, chili och vitlök.

  • 18.Aloo Ghobi Masala 105:-

    Potatis- och blomkålsgryta med lök och tomatmasala, smaksatt med färsk ingefära.

  • 19.Malai Kofta 124:-

    Hemlagade grönsaksbollar med indisk färskost och nötter i krämig kardemumma och saffranssås.

  • 20.Veg Makhani 107:-

    Mix av grönsaker med indisk färskost, kardemumma och smör.

  • 21.Mutter Paneer 112:-

    Gröna ärtor och indisk färskost i en krämig sås med bockhornsklöver och färsk koriander.

  • 22.Paneer Jodhpuri 107:-

    Hemlagad färskost i en mild currysås med cashewnötskräm, toppad med papadomflingor.

  • 23.Pudina Chana Masala 99:-

    Kikärtsgryta med mintcurrysås, garnerad med friterad lök.

  • 24.Dahl 99:-

    Flamberade linser med traditionella kryddor och koriander.

  • 25.Peneer Kadhai 112:-

    Hemlagad indisk färskost tillagad med tomat, paprika och lök i en tandoorimasalasås.

Kyckling

  • 27.Chicken Shahi Korma 119:-

    Krämig kycklingfilégryta med malda pistage- och cashewnötter.

  • 28.Chicken Tikka Masala 124:-

    Grillad, marinerad kycklingfilé i en mild sås av grädde, spiskummin och mynta.

  • 29.Butter Chicken 124:-

    Tandoorimarinerade kycklingfilébitar i en krämig sås med indiskt smör, russin samt cashew- och pistagenötter.

  • 30.Hyderabadi Murgh 127:-

    Örtkryddad kycklingfilégryta med färsk koriander, mynta och grön chili i kokosmjölk.

  • 31.Murgh Methi Malai 117:-

    Kycklingfilé med bockhornsklöver, lök, ingefära, finmalda cashewnötter, vitpeppar och tomatgräddsås.

  • 32.Palak Chicken 117:-

    Kycklingfilé med spenat, paprika, grön chili, ingefära och vitlök.

  • 33.Chicken Kadhai 117:-

    Kycklingfilé marinerad i ingefära, vitlök, yoghurt i en sås av tomat med paprika och champinjoner.

  • 34.Murgh Madrasi 119:-

    Kycklingfilé tillagad i en stark tamarind- och kokossås, smaksatt med färska curryblad och koriander.

  • 35.Malvani Chicken 117:-

    Kycklingfilé i en sås av kokoskräm, röd chili och garam masala.

  • 36.Chicken Vindaloo 119:-

    Eldig kycklingrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

  • 37.Chicken Pahadi 119:-

    Het nepalesisk kycklinggryta med chili, ingefära, rödlök, vitlök och libbsticka.

Lamm

  • 38.Lamb Shahi Korma 127:-

    Mild och krämig lammgryta med kardemumma och malda cashewnötter.

  • 39.Rogan Josh 127:-

    Klassisk nordindisk lammrätt med smak av saffran, kardemumma och yoghurt, garnerad med mandel.

  • 40.Lamb Saag 132:-

    Lammgryta med spenat, paprika, tomat, rödlök och grön chili.

  • 41.Lamb Punjabi Curry 132:-

    Lammfilé i en sås av lök, tomat, ingefära, koriander och grön chili.

  • 42.Goan Lamb Curry 137:-

    Lammrätt från Goa tillagad med smak av curryblad i en kokosmasalasås.

  • 43.Achari Mirch Gosht 132:-

    Lammrostbiff med röd chili, limeblad, färsk ingefära, pickles, mynta och kokosmjölk.

  • 44.Lamb Vindaloo 132:-

    Eldig lammrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

Räkor

  • 45.Jhinga Lahsuni Nimbu 142:-

    Vitlöksbräserade jätteräkor, tillagade i en krämig masalasås med smak av lime.

  • 46.Jhinga Shahi Korma 142:-

    Mild och krämig gryta med tigerräkor med smak av cashewnötter och kardemumma.

  • 47.Jhinga Goan Curry 142:-

    Tigerräkor i en väldoftande kokosmjölksgryta med vitlök, svarta senapsfrön, koriander, tamarind och curryblad.

  • 48.Jhinga Laziz 142:-

    Tigerräkor brässerade i lök, vitlök, tomat, ingefära och chili.

Tandoori & Grill

  • 49.Chicken Tandoori 117:-

    Grillad kyckling med ben, marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och två sorters chutney.

  • 50.Tandoori Chicken Tikka 122:-

    Kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och två sorters chutney.

  • 51.Garlic Chicken Tikka 127:-

    Grillad kycklingfilé marinerad i ingefära, chili och lime. Serveras med tandoorisås och två olika sorters chutney.

  • 52.Tandoori Mixed Grill 162:-

    Marinerat lamm, indisk färskost, kyckling marinerad i vitlök & örter, kyckling marinerad i tandoori. tandoorisås och två chutney.

  • 53.Seekh Kebab 127:-

    Lammfärskebab med ingefära, vitlök, garam masala, tomat och färsk koriander. Serveras med mild tandoorisås.

  • 55.aneer Tikka Lazawab 132:-

    Marinerad grillad indisk färskost med paprika och tomat. Serveras med två sorters chutney.

Biryani

  • 58.Chicken Biryani 179:-

    Långkokt risrätt med kyckling och indiska kryddor. Serveras med raita.

  • 59.Lamb Biryani 189:-

    Långkokt risrätt med lamm och indiska kryddor. Serveras med raita.

Nan & Tillbehör

  • 10.Plain Nan 22:-

    Nanbröd neutralt

  • 10A.Butter Nan 32:-

    Nanbröd med smör och lökfrön

  • 11.Vitlök & koriander nan 32:-

    Nanbröd med vitlök och koriander.

  • 12.Ost & Koriander Nan 33:-

    Nybakat nanbröd med ost och färsk koriander.

  • 13.Chili Nan 33:-

    Nybakat nanbröd med chili.

  • 14.Aloo Kulcha 39:-

    Fyllt nanbröd med potatis, lök, koriander och chilli.

  • 15.Peshawari Nan 45:-

    Fyllt nanbröd med kokos, nötter och russin

  • 6.Raita 20:-

    Yoghurt med tomat, gurka och rostade kryddor.

  • 7.Kachumber 25:-

    Kryddstark sallad med rödlök, tomat och gurka.

  • 8A.Chutney 10:-

    Chutney

  • 8B.Myntasås 10:-

    Myntasås

  • 8C.Pickles 10:-

    Chilipickles

  • 9.Habanero Mango Chutney 13:-

    Väldigt het reduktion gjord på färsk habanero, chili och mango.