• = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark
Flaska Glas

Förrätter

  • 1. Masala Papadom 47:-

    Krispigt linsbröd täckt med tomat, koriander och lökröra. Serveras med myntasås.

  • 2. Veg Samosas / Lamm Samosas 62:- /67:-

    Små piroger med vegetarisk / lammfärs fyllning med chutney.

  • 3. Veg Pakora / Kyckling Pakora / Räk Pakora 59:-/69:-/79:-

    Friterade grönsaker / kyckling / räkor. Serveras med chutney.

  • 4. Tawa Jhinga 79:-

    Tigerräkor sauterade med lök, vitlök, ingefära och färsk koriander. Serveras med lök- och tomatsallad.

  • 5. Papadom 27:-

    Krispigt linsbröd. Serveras med myntasås.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark
Flaska Glas

Vegetariskt

  • 16. Subzi Thali 125:-

    Kockens val av vegetarisk gryta. Serveras med dahl och raita.

  • 17. Palak Paneer 127:-

    Hemlagad färskost tillagad med stuvad spenat, paprika, ingefära, chili och vitlök.

  • 18. Aloo Ghobi Masala 117:-

    Potatis- och blomkålsgryta med lök och tomatsalsa, smaksatt med färsk ingefära.

  • 19. Malai Kofta 135:-

    Hemlagade grönsaksbollar med indisk färskost och nötter i krämig kardemumma och saffransås

  • 20. Veg Makhani 127:-

    Mix av grönsaker med indisk färskost, kardemumma och smör.

  • 21. Mutter Paneer 132:-

    Gröna ärtor och indisk färskost i en krämig sås med bockhornsklöver och färsk koriander.

  • 22. Paneer Jodhpuri 127:-

    Hemlagad färskost i en mild currysås med cashewnötskräm, toppad med papadomflingor.

  • 23. Pudina Chana Masala 119:-

    Kikärtsgryta med mintcurrysås, garnerad med friterad lök.

  • 24. Dahl 112:-

    Flamberade linser med traditionella kryddor och koriander.

  • 25. Peneer Kadhai 127:-

    Hemlagad indisk färskost tillagad med tomat, paprika och lök i en tandoorimasalasås.

Kycklingrätter

  • 27. Chicken Shahi Korma 144:-

    Krämig kycklingfilégryta med malda pistage- och cashewnötter.

  • 28. Chicken Tikka Masala 147:-

    Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås av grädde, spiskummin och mynta.

  • 29. Butter Chicken 148:-

    Tandoorimarinerade kycklingfilébitar i en krämig sås av indiskt smör, russin, samt malda cashew- och pistagenötter.

  • 30. Hyderabadi Murgh 149:-

    Örtkryddad kycklingflégryta med färsk koriander, mynta och grön chili i kokosmjölk.

  • 31. Murgh Methi Malai 144:-

    Kycklingfilé med bockhornsklöver, lök, ingefära, finmalda cashewnötter och kardemumma i tomatgräddsås.

  • 32. Palak Chicken 144:-

    Kycklingfilé med spenat, paprika, grön chili, ingefära och vitlök.

  • 33. Chicken Kadhai 144:-

    Kycklingfilé marinerad i ingefära, vitlök, yoghurt i en sås av tomat med paprika och champinjoner.

  • 34. Murg Madrasi 144:-

    Kycklingfilé i en stark tamarind- och kokossås, smaksatt med färska curryblad och koriander, toppad med kokosflingor.

  • 35. Malvani Chicken 144:-

    Kycklingfilé i en sås av kokoskräm, röd chili och garam masala.

  • 36. Chicken Vindaloo 149:-

    Eldig kycklingrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

Lammrätter

  • 38. Lamb Shahi Korma 153:-

    Mild och krämig lammgryta med kardemumma och malda cashewnötter.

  • 39. Rogan Josh 153:-

    Klassisk nordindisk lammrätt med smak av saffran, kardemumma och yoghurt.

  • 40. Lamb Saag 157:-

    Lamm med spenat, paprika, tomat, rödlök och grön chili.

  • 41. Lamb Punjabi Curry 167:-

    Lammfilé i en sås av lök, tomat, ingefära, koriander och grön chili.

  • 42. Goan Lamb Curry 172:-

    Lammrätt från Goa tillagad med smak av curryblad i en kokosmasalasås.

  • 43. Achari Mirch Gosht 169:-

    Lammrostbiff med röd chili, limeblad, färsk ingefära, pickles, mynta och kokosmjölk.

  • 44. Lamb Vindaloo 169:-

    Eldig lammrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

Från havet

  • 45. Jhinga Lahsuni Nimbu 179:-

    Vitlöksbräserade jätteräkor, tillagade i en krämig masalasås med smak av lime.

  • 46. Jhinga Shahi Korma 179:-

    Mild och krämig gryta med tigerräkor med smak av cashewnötter och kardemumma.

  • 47. Jhinga Goan Curry 182:-

    Väldoftande gryta med tigerräkor i kokosmjölk med vitlök, svarta senapsfrön, koriander, tamarind och curryblad.

  • 48. Jhinga Laziz 182:-

    Tigerräkor brässerade i lök, vitlök, tomat, ingefära, färsk koriander och chili.

  • 49. Machili Bengali 149:-

    Laxfilé med grön chili och tamarind, tillagad i kokosmjölk, kryddad med färsk koriander

Tandoor & Grill

  • 50. Chicken Tandoori 137:-

    Grillad kyckling med ben, marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala. Serveras med tandoorisås och två olika sorters chutney.

  • 51. Tandoori Chicken Tikka 142:-

    Kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala. Serveras med tandoorisås och två sorters chutney.

  • 52. Garlic Chicken Tikka 142:-

    Grillad kycklingfilé marinerad med vitlök, ingefära, chilli och lime. Serveras med tandoorisås och två olika sorters chutney.

  • 53. Tandoori Mixed Grill 192:-

    Marinerat lamm, indisk färskost, kyckling marinerad i vitlök och örter, kyckling marinerad i tandoori. Serveras med tandoorisås och två olika sorters chutney.

  • 54. Seekh Kebab 147:-

    Lammfärskebab med ingefära, vitlök, garam masala, tomat och färsk koriander. Serveras med mild tandoorisås.

  • 55. Lamb Boti Tikka 182:-

    Lamm marinerat i cashewnötter och chili med madrassås. Garnerat med mynta. Serveras med två sorters chutney.

  • 56. Paneer Tikka Lazawab 162:-

    Marinerad grillad indisk färskost med paprika och tomat. Serveras med två sorters chutney.

  • 57. Tandoori Jhinga 182:-

    Grillade jätteräkor marinerade i ingefära, vitlök, yoghurt och limeblad. Serveras med grillade grönsaker, kumminkryddad potatis och två sorters chutney.

  • 58. Adrakhi Lamb Racks 199:-

    Grillade lammracks marinerade i lime, ingefära, vitlök, yoghurt, Philadelphiaost, krossad chili och garam masala. Serveras med två sorters chutney.

Biryani

  • 58. Chicken Biryani 187:-

    Långkokt risrätt med kyckling och indiska kryddor. Serveras med raita.

  • 59. Lamb Biryani 197:-

    Långkokt risrätt med lamm och indiska kryddor. Serveras med raita.

Chef Recommends

  • 60. Madras Hot Pot 199:-

    Lamm, kyckling och tigerräkor i en stark madrassås och basmatiris.

Flaska Glas

Tillbehör

  • 6. Raita 25:-

    Yoghurt med tomat, gurka och rostade kryddor.

  • 7. Kachumber 30:-

    Kryddstark sallad med rödlök, tomat och gurka

  • 8A. Chutney 10:-

    Chutney

  • 8B. Myntasås 10:-

    Myntasås

  • 8C. Pickles 10:-

    Pickles

  • 9. Habanero Mango Chutney 15:-

    Väldigt het reduktion gjord på färsk habanero, chili och mango.

  • 10. Plain Nan 25:-

    Nanbröd neutralt

  • 10A. Butter Nan 35:-

    Nanbröd med smör och lökfrön

  • 11. Vitlök & Koriander Nan 35:-

    Nanbröd med vitlök och koriander.

  • 12. Ost & Koriander Nan 35:-

    Nanbröd med ost och koriander.

  • 13. Chili Nan 35:-

    Nybakat nanbröd med chili.

  • 14. Aloo Kulcha 45:-

    Fyllt nanbröd med potatis, lök, koriander och chili.

  • 15. Peshawari Nan 49:-

    Sött nanbröd fyllt med cocos och nötter.

Flaska Glas

Efterrätt

  • 61. Anjeer Kulfi 79:-

    Indisk hemmagjord glass med nötter, kardemumma, saffran och fikon. Serveras med mangosås.

  • 62. Gajrella 69:

    Husets morotsdessert smaksatt med torkade nötter och kardemumma. Serveras med vaniljglass.

  • 63. Glass 55:-

    Vaniljglass serveras med mango-, choklad- eller kolasås.

  • 64. Gulab Jamun 69:-

    Indisk mjölkkaka med glass. Garnerad med nötter.

  • 65. Sorbet 55:-

    Välj mellan mango, passion el. citron.