Our Story

An introduction and a brief summary of the story followed by some timeline or date stamps below…

1975

I norra Indien sticker framför allt delstaten Punjab ut som hemvist för många rätter som sedan exporterats över världen. Här tillagas ett stort antal rätter i den koleldade ugnen ”tandoor”. Köttet marineras och grillas. Välkända rätter som Chicken Tikka och Chicken tandoori, liksom det muslimskinfluerade seekh kebab kommer härifrån.

1995

I norra Indien sticker framför allt delstaten Punjab ut som hemvist för många rätter som sedan exporterats över världen. Här tillagas ett stort antal rätter i den koleldade ugnen ”tandoor”. Köttet marineras och grillas. Välkända rätter som Chicken Tikka och Chicken tandoori, liksom det muslimskinfluerade seekh kebab kommer härifrån.

2005

I norra Indien sticker framför allt delstaten Punjab ut som hemvist för många rätter som sedan exporterats över världen. Här tillagas ett stort antal rätter i den koleldade ugnen ”tandoor”. Köttet marineras och grillas. Välkända rätter som Chicken Tikka och Chicken tandoori, liksom det muslimskinfluerade seekh kebab kommer härifrån.

Berzeliigatan 7, 412 53 Gbg, 031-20 25 30

Ånäsvägen 2, 416 67 Gbg, 031-19 09 20

Holländareplatsen 4, 415 14 Gbg, 031-61 04 54

Theres svenssons gata 6, 417 55 Gbg, 031-22 67 77

Göteborgsvägen 9, 431 30 Mölndal, 031-27 27 26