• = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

FÖRRÄTTER

  • 250.Samosas Lamm 55:- / Veg 49:-

    Små piroger med lammfärs eller vegetarisk fyllning

  • 251.Papadom 25:-

    Krispiga linsbröd md kummin. Serveras med myntasås.

VEGETARISKT

  • 252.Paneer Jodhpuri 107:-

    Indisk färskost i en mild currysås med cashewnötskräm, toppad med papadom.

  • 253.Palak Paneer 107:-

    Indisk färskost sauterad med bladspenat, ingefära, vitlök och chili.

  • 254.Aloo Ghobi Masala 99:-

    Potatis- och blomkålsgryta med lök och tomatmasala, smaksatt med färsk ingefära.

  • 255.Paneer Kadhai 107:-

    Hemlagad indisk färskost tillagad med tomat, paprika och lök i en tandoori-masalasås.

  • 256.Dal 97:-

    Kockens val av dagens lins- eller böngryta.

  • 257.Pudina Chana Masala 99:-

    Kikärtsgryta med mintcurrysås, garnerad med friterad lök

  • 258.Palak Chana Masala 107

    Spenat med kikärtor, lök, tomat, garam masala, chili och ingefära.

KYCKLING

  • 259.Chicken Tikka Masala 124:-

    Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås av rostad paprika och grädde.

  • 260.Chicken Shahi Korma 124:-

    Mild och krämig kycklingfilégryta med kardemumma och cashewnötter.

  • 261.Butter Chicken 124:-

    Marinerad, grillad kycklingfilé med indiskt smör, nötter och krämig sås.

  • 262.Palak Chicken 124:-

    Kycklingfilé med spenat, paprika, grön chili, ingefära och vitlök.

  • 263.Murgh Madrasi 127:-

    Kycklingfilé med doft av curryblad och koriander i het kokos-masalasås.

  • 264.Murgh Methi Malai 122:-

    Kycklingfilé m. bockhornsklöver, lök, ingefära, finmalda cashewnötter, vitpeppar & tomatgräddsås.

  • 265.Chicken Vindaloo 124:-

    Eldig kycklingrätt från Goa med farinsocker, palmvinäger, nejlikor och piri-piri-masala.

  • 266.Hyderabadi Murgh 127:-

    Örtkryddad lycklingfilégryta med färsk koriander, mynta och grön chili i kokosmjölk.

LAMM

  • 267.Lamb Vindaloo 132:-

    Eldig lammrätt från Goa med farinsocker, palmvinäger, nejlikor och piri-piri-masala.

  • 268.Rogan Josh 127:-

    Klassisk, nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma och yoghurt, garnerad med mandel.

  • 269.Lamb Saag 132:-

    Lammfilé tillredd med spenat, bockhornsklöver, färsk ingefära, vitlök och grön chili.

  • 270.Lamb Shahi Korma 127:-

    Mild och krämig lammfilégryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.

  • 271.Lamb Kadai 132:-

    Lammfilé i en sås av lök, tomat, ingefära, koriander och grön chili.

  • 272.Lamb Hara Masala 132:-

    Lammrätt med färska champinjoner, gröna örter och kokossås.

RÄKOR

  • 273.Jhinga Laziz 144:-

    Tigerräkor brässerade med lök, vitlök, tomat, ingefära och chili.

  • 274.Coconut Prawn Curry 144:-

    Tigerräkor i en väldoftande kokosmjölksgryta smaksatt med vitlök, senapsfrön och curryblad.

TANDOOR & GRILL

  • 275.Chicken Tandoori 113:-

    Marinerad, grillad kyckling med lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med krämig tomatsås.

  • 276.Tandoori Tikka 127:-

    Marinerad, grillad kycklingfilé med lime, yoghurt & tandoorimasala. Serveras m. krämig tomatsås.

  • 277.Murgh Mumbai Tikka 127:-

    Grillad kycklingfilé marinerad i hackad ingefära, vitlök, yoghurt. Serveras med tandoorisås.

  • 278.Paneer Tikka Lazawab 127:-

    Marinerad, grillad färskost, fylld med örtkryddor. Serveras med grillade körsbärstomater och chutney.

TILLBEHÖR

  • 279.Raita 20:-

    Yoghurt med gurka, tomat och rostad kummin.

  • 280.Pickles & Chutney 20:-

  • 281.Kachumber 25:-

    Lök, tomat och gurksallad.

  • 282.Mango-lassi 30:-

    Yoghurtdrink med mangosmak.

NYBAKAT VETEBRÖD/NAN

  • 283.Plain Nan 20:-

  • 284.Vitlök & Koriander Nan 25:-

    Nybakat nanbröd med vitlök och koriander.

  • 285.Ost & Koriander Nan 30:-

    Nybakat nanbröd med ost och koriander.

  • 286.Chili Nan 30:-

    Nybakat nanbröd med chili.

  • 287.Peshawari Nan 39:-

    Nybakat nanbröd fyllt med kokos och nötter.

  • 288.Aloo Kulcha 39:-

    Nybaka nanbröd fyllt med potatis, lök, koriander och chili.