Boka bord här

captcha

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark
Flaska Glas

Förrätter

  • 1. Masala Papadom 45:-

    Krispigt linsbröd med kummin, täckt med tomat, koriander, rödlök och chili. Serveras med myntasås.

  • 2. Veg Samosas / Lamb Samosas 60:- /65:-

    Små piroger med vegetarisk / lammfärs fyllning med chutney.

  • 3. Veg Pakora / Chicken Pakora / Shrimp Pakora 59:-/69:-/75:-

    Friterade grönsaker / kyckling / räkor med chutney.

  • 4. Tawa Jhinga 75:-

    Tigerräkor sauterade med lök, vitlök, ingefära och färsk koriander.

  • 5. Papadom 25:-

    Krispigt linsbröd. Serveras med myntasås.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark
Flaska Glas

Vegetariskt

  • 16. Subzi Thali 125:-

    Kockens val av vegetarisk gryta. Serveras med dahl och raita.

  • 17. Palak Paneer 120:-

    Hemlagad färskost tillagad med spenat, paprika, ingefära, chili och vitlök.

  • 18. Aloo Ghobi Masala 115:-

    Potatis- och blomkålsgryta med tomat, kummin och koriander.

  • 19. Malai Kofta 125:-

    Hemlagad färskost med smak av mynta, koriander och grön chili.

  • 20. Veg Makhani 120:-

    Mix av grönsaker med indisk färskost, kardemumma och smör.

  • 21. Mutter Paneer 125:-

    Gröna ärtor och indisk färskost i en krämig sås med bockhornsklöver och färsk koriander.

  • 22. Paneer Jodhpuri 120:-

    Hemlagad färskost i en mild currysås med cashewnötskräm, toppad med papadomflingor.

  • 23. Pudina Chana Masala 110:-

    Kikärtsgryta med mintcurrysås, garnerad med friterad lök.

  • 24. Dahl 110:-

    Flamberade linser med traditionella kryddor och koriander.

  • 25. Peneer Kadhai 125:-

    Hemlagad indisk färskost tillagad med tomat, paprika och lök i en tandoorimasalasås.

  • 26. Makhi Palak 110:-

    Majs tillagad med stuvad spenat, paprika, ingefära, chili och vitlök.

Kycklingrätter

  • 27. Chicken Shahi Korma 129:-

    Krämig kycklingfilégryta med malda pistage- och cashewnötter.

  • 28. Chicken Tikka Masala 139:-

    Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås av grädde, spiskummin och mynta.

  • 29. Butter Chicken 139:-

    Tandoorimarinerade kycklingfilébitar i en krämig sås av indiskt smör, russin, samt malda cashew- och pistagenötter.

  • 30. Hyderabadi Murgh 145:-

    Örtkryddad kyckling légryta med färsk koriander, mynta och grön chili i kokosmjölk.

  • 31. Murgh Methi Malai 139:-

    Kycklingfilé med bockhornsklöver, lök, ingefära, finmalda cashewnötter, vitpeppar och tomatgräddsås.

  • 32. Palak Chicken 139:-

    Kyckling lé med spenat, paprika, grön chili, ingefära och vitlök.

  • 33. Chicken Kadhai 139:-

    Kyckling lé marinerad i ingefära, vitlök, yoghurt i en sås av tomat med paprika och chaminjoner.

  • 34. Murg Madrasi 139:-

    Kyckling lé i en stark tamarind- och kokossås, smaksatt med färska curryblad och koriander, toppad med kokos ingor.

  • 35. Malvani Chicken 139:-

    Kyckling lé i en sås av kokoskräm, röd chili och garam masala.

  • 36. Chicken Vindaloo 145:-

    Eldig kycklingrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

  • 37. Chicken Pahadi 145:-

    Het kycklinggryta med chili, ingefära, rödlök, vitlök, libbsticka fänkålsfrö och koriander.

Lammrätter

  • 38. Lamb Shahi Korma 149:-

    Mild och krämig lammgryta med kardemumma och malda cashewnötter.

  • 39. Rogan Josh 149:-

    Nordindisk lammrätt med smak av saffran, kardemumma, kanel och färsk koriander, garnerad med mandel.

  • 40. Lamb Saag 155:-

    Lamm med spenat, paprika, tomat, rödlök och grön chili.

  • 41. Lamb Punjabi Curry 159:-

    Lamm lé i en sås av lök, tomat, ingefära, koriander och grön chili.

  • 42. Goan Lamb Curry 159:-

    Lammrätt från Goa tillagad med smak av curryblad i en kokos-masalasås.

  • 43. Achari Mirch Gosht 159:-

    Lammrostbiff med röd chili, limeblad, färsk ingefära, pickles, mynta och kokosmjölk.

  • 44. Lamb Vindaloo 155:-

    Eldig lammrätt från Goa bräserad på sydindiskt vis med rödvin, farin och piripiri.

Från havet

  • 45. Jhinga Lahsuni Nimbu 165:-

    Vitlöksbräserade jätteräkor, tillagade i en krämig masalasås med smak av lime.

  • 46. Jhinga Shahi Korma 169:-

    Mild och krämig gryta med tigerräkor med smak av cashewnötter och kardemumma.

  • 47. Jhinga Goan Curry 169:-

    Väldoftande gryta med tigerräkor i kokosmjölk med vitlök, svarta senapsfrön, koriander, tamarind och curryblad.

  • 48. Jhinga Laziz 169:-

    Tigerräkor brässerade i lök, vitlök, tomat, ingefära, färsk koriander och chili.

Tandoor & Grill

  • 49. Chicken Tandoori 135:-

    Grillad kyckling med ben, marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och kokoschutney.

  • 50. Tandoori Chicken Tikka 139:-

    Kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och kokoschutney.

  • 51. Garlic Chicken Tikka 139:-

    Grillad kycklingfilé marinerad i ingefära, chili och lime. Serveras med tandoorisås och grön chutney.

  • 52. Tandoori Mixed Grill 189:-

    En blandad grilltallrik bestående av två sorters marinerad, grillad kyckling, lammfärsbiff och grillad fläskfilé. Serveras med en tandoori & citrussås, samt två sorters chutney.

  • 53. Seekh Kebab 145:-

    Lammfärskebab med ingefära, vitlök, garam masala, tomat och färsk koriander. Serveras med mild tandoorisås.

  • 54. Lamb Boti Tikka 179:-

    Lamm marinerat i cashewnötter och chili med madrassås. Garnerat med mynta. Serveras med två sorters chutney.

  • 55. Paneer Tikka Lazawab 159:-

    Marinerad grillad indisk färskost med paprika och tomat. Serveras med två sorters chutney.

  • 56. Tandoori Jhinga 179:-

    Grillade jätteräkor marinerade i ingefära, vitlök, yoghurt och limeblad. Serveras med grillade grönsaker, kumminkryddad potatis och två sorters chutney.

  • 57. Adrakhi Lamb Racks 199:-

    Grillade lammracks marinerade i lime, ingefära, vitlök, yoghurt, Philadelphiaost, krossad chili och garam masala. Serveras med två sorters chutney.

Biryani

  • 58. Chicken Biryani 185:-

    Långkokt risrätt med kyckling och indiska kryddor. Serveras med raita.

  • 59. Lamb Biryani 195:-

    Långkokt risrätt med lamm och indiska kryddor. Serveras med raita.

Chief Recommends

  • 60. Madras Hot Pot 199:-

    Lamm, kyckling och tigerräkor i en stark madrassås och basmatiris.

Flaska Glas

Tillbehör

  • 6. Raita 25:-

    Yoghurt med tomat, gurka och rostade kryddor.

  • 7. Kachumber 30:-

    Sallad med rödlök, tomat och gurka.

  • 8. Pickles & Chutney 15:-

    Pickles & Chutney

  • 9. Habanero Mango Chutney 15:_

    Väldigt het reduktion gjord på färsk habanero, chili och mango.

  • 10. Plain Nan / Butter Nan 25:-/35:-

    Nanbröd neutralt / Nanbröd med smör och lökfrön.

  • 11. Vitlök & Koriander Nan 35:-

    Nanbröd med vitlök och koriander.

  • 12. Ost & Koriander Nan 35:-

    Nanbröd med ost och koriander.

  • 13. Chili Nan 35:-

    Nybakat nanbröd med chili.

  • 14. Aloo Kulcha 45:-

    Fyllt nanbröd med potatis, lök, koriander och chili.

  • 15. Peshawari Nan/Sweet Nan 39:-

    Sött nanbröd fyllt med cocos och nötter.

Flaska Glas

Efterrätt

  • 61. Anjeer Kul 69:-

    Indisk hemmagjord glass med nötter, kardemumma, saffran och kon. Serveras med mangosås.

  • 62. Gajrella 69:

    Husets morotsdessert smaksatt med torkade nötter och kardemumma. Serveras med vaniljglass.

  • 63. Vanilla Ice Cream 55:-

    Serveras med mango-, choklad- eller kolasås.

  • 64. Gulab Jamun 69:-

    Indisk mjölkkaka med glass. Garnerad med nötter.