• = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

FÖRRÄTTER

  • 1.Papadom 15:-

    Krispigt linsbröd med kummin. Serveras med myntayoghurt eller mangochutney.

  • 2.Samosas 40:-

    Hemgjorda vegetariska piroger fyllda med potatis, ärtor och masala. Serveras med myntayoghurt

  • 3.Keema Samosa 45:-

    Indiska piroger med lammfärsfyllning. Serveras med myntayoghurt.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

VEGETARISKT

  • 4.Navaratan Korma 90:-

    Blandade grönsaker i mild curry med cashewnötter.

  • 5.Aloo Channa Masala 90:-

    Traditionell kikärtsgryta med potatis, tomat och lök.

  • 6.Dahl 85:-

    Flamberade linser med traditionella kryddor och koriander.

  • 7.Aloo Ghobi Masala 90:-

    Potatis- och blomkålsgryta med tomat, kummin och koriander.

  • 8.Paneer Jodphuri 95:-

    Indisk färskost i en mild currysås med cashewnötskräm, toppad med papadom.

  • 9.Palak Paneer 95:-

    Hemlagad färskost tillagad med spenat, paprika, ingefära, chili och vitlök.

  • 10.Paneer Kadhai 95:-

    Hemlagad indisk färskost tillagad med tomat, paprika och lök i en tandoori-masalasås.

  • 11.Tawa Paneer 99:-

    Indisk färskost tillagad med salladslök, kummin, gurkmeja, koriander och lime. Serverad med tandoorisås.

  • 12.Quorn Tikka Masala 115:-

    Grillad, marinerad quornfilé i en krämig sås av masala, spiskummin och mynta.

  • 13.Quorn Madrasi 115:-

    Grillad, marinerad quornfilé med färska curryblad och koriander i en stark tamarind- och kokossås.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

KYCKLING

  • 14.Chicken Shahi Korma 99:-

    Krämig kycklingfilégryta med malda pistage- och cashewnötter.

  • 15.Butter Chicken 99:-

    Tandoorimarinerade kycklingbitar i en krämig sås med malda cashew- och pistagenötter, mandel och russin.

  • 16.Chicken Tikka Masala 105:-

    Gryta med grillad, marinerad kycklingfilé, spiskummin och mynta.

  • 17.Murgh Methi Malai 109:-

    Kycklingfilé med bockhornsklöver, lök, ingefära, finmalda cashewnötter, vitpeppar och tomatgräddsås.

  • 18.Chicken Saagwallah 99:-

    Kycklingfilé med spenat, paprika, grön chili, ingefära och vitlök.

  • 19.Chicken Jalfrazi 99:-

    Kycklingfilé tillagad i en väldoftande gryta av färska grönsaker, ingefära, salladslök, koriander och husets egna kryddblandning.

  • 20.Murgh Madrasi 105:-

    Kycklingfilé tillagad i en stark tamarind- och kokossås, smaksatt med färska curryblad och koriander.

  • 21.Chicken Vindaloo 105:-

    Eldig kycklingrätt från Goa bräserad på sydindiskt vis med rödvin, farin och piripiri.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

LAMM

  • 22.Shahi Gosht 115:-

    Mild och krämig lammgryta med malda cashew- och pistagenötter.

  • 23.Rogan Josh 115:-

    Nordindisk lammrätt med smak av saffran, kardemumma, kanel och färsk koriander, garnerad med mandel.

  • 24.Lamm Saag 115:-

    Lammgryta med spenat, paprika, rödlök och grön chili.

  • 25. Lamm Balti 115:-

    Lammrostbiff i en väldoftande gryta med färska champinjoner, paprika, ingefära, vitlök, koriander och färsk chili.

  • 26.Achari Mirch Gosht 119:-

    Lammrostbiff med röd chili, limeblad, färsk ingefära, pickles, mynta och kokosmjölk.

  • 27.Lamm Vindaloo 119:-

    Eldig lammrätt från Goa bräserad på sydindiskt vis med rödvin, farin och piripiri.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

FRÅN HAVET

  • 28.Machili Korma 115:-

    Laxfilé tillagad i en krämig sås med krossade cashew- och pistagenötter.

  • 29.Machili Bengali 119:-

    Laxfilé med grön chili och tamarind, tillagad i kokosmjölk kryddad med färsk koriander.

  • 30.Jhinga Lahsuni Nimbu 129:-

    Vitlöksbräserade jätteräkor, tillagade i en krämig sås med smak av citrus.

  • 31.Jhinga Goan Curry 129:-

    Jätteräkor i en väldoftande kokosmjölksgryta med vitlök, svarta senapsfrön, koriander, tamarind och curryblad.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

GRILLRÄTTER

  • 32.Chicken Tandoori 95:-

    Grillad kyckling med ben, marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och kokoschutney.

  • 33.Tandoori Chicken Tikka 105:-

    Kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoorimasala. Serveras med tandoorisås och kokoschutney

  • 34.Garlic Chicken Tikka 105:-

    Grillad kycklingfilé marinerad i vitlök, ingefära, chili och lime. Serveras med tandoorisås och grön chutney.

  • 35.Seekh Kebab 105:-

    Lammfärsrullar smaksatta med ingefära, vitlök, koriander och garam masala. Serveras med tandoorisås och grön chutney.

  • 36.Paneer Tikka 115:-

    (vegetarisk) Marinerad, grillad färskost med paprika. Serveras med en krämig citrus- och tandoorisås samt mango chutney.

  • 37.Tandoori Mixed Grill 135:-

    En blandad grilltallrik bestående av två sorters marinerad, grillad kyckling, lammfärsbiff och grillad färskost. Serveras med citrus- och tandoorisås.

  • = Mild
  • = Medelstark
  • = Stark
  • = Mycket stark

BRÖD OCH TILLBEHÖR

  • 38.Plain nan 19:-

    Nybakat, mjukt bröd av siktat vete.

  • 39.Vitlök & koriander nan 25:-

    Nybakat nanbröd med vitlök och färsk koriander.

  • 40.Ost- och koriander nan 29:-

    Nybakat nanbröd med chili, ost och färsk koriander.

  • 41.Chili Nan 29:-

    Nybakat nanbröd med chili.

  • 42.Aloo Kulcha 35:-

    Nybakat fyllt nanbröd med lök, potatis, färskost och koriander.

  • 43.Peshawari nan/Sweet nan 39:-

    Fyllt nanbröd med kokos, nötter och russin.

  • 44.Keema nan 39:-

    Lammfärsfyllt nanbröd.

  • 45.Raita 18:-

    Yoghurtsås med tomat, gurka och rostade kryddor.

  • 46.Grönsallad 20:-

    Grönsallad med tomat och gurka

  • 47.Myntasås 5:-

  • 48.Chili pickles 5:-

  • 49.Mango Chutney 10:-

  • 50.Liten låda ris 15:-

  • 51.Stor låda ris 25:-

  • 52.Mango Lassi 28:-

    Yoghurtdryck med mangosmak.

  • 53.Kulfi 45:-

    Två sorters hemmagjord glass med smak av mango och nötter. Serveras med mangosås.

  • 54.Dricka 15:-